BMW 2 -serie Active Tourer MPV blir sportig med ny M Sport Trim

Dessa är de första officiella bilderna av BMW: s nya 2 -serie Active Tourer komplett med M Sport -paket.
Uppdateringar som introducerats för den sportigaste versionen av Active Tourer MPV inkluderar 17- eller 18-tums legeringar, 10 mm lägre sportupphängning och M Aerodynamics-paketet, som modifierar frontluftsintag som ger M-sporten ett mer mejslat, strömlinjeformat utseende. Exklusiv estorilblå färg och en högglans svart yta för de dubbla främre njurgallarna ingår också.
Annons – Artikeln fortsätter nedan

Exteriörförändringar matchas inuti genom tillägget av en m-märkta läder-wrap-ratt och speciellt klädda sportstolar till den redan glamorösa BMW-stugan.
Liksom den konventionella aktiva tureren använder M Sport samma plattform som tagits från den nya Mini och sträcker hjulbasen till en Mercedes B-klass-sammankoppling 2 670 mm.
Som vi rapporterade när den 2-serien Active Tourer debuterade i Genève förra månaden, lånas också motorer från den senaste Mini, inklusive en 134 hk turboladdad 1,5-liters trelecylindrig bensinmotor och en försiktig 148 hk 2,0-liters diesel, vilket returnerar en intervall-toppning 68,9mpg.
Flaggskeppet 225i XDrive-modell drivs under tiden av en 228 hk 2,0-liters turbo.
Det finns för närvarande inget ord från BMW om hur mycket den aktiva Tourer kommer att kosta när den anländer hit i november, även om en M Sport 1-serie kostar 1 685 £ mer än SE-varianten, så förvänta dig att se priser för den aktiva Tourer M-sporten börja på Cirka £ 24 500.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *