New Range Rover Velar PHEV lanserades med 33 mil elektriskt sortiment

Range Rover Velar har uppdaterats för 2021 och inkluderar nu möjligheten till en ny plug-in hybrid-drivlinje för första gången. Den reviderade lyxiga övergången är tillgänglig för beställning nu, med priser från 46,110 £.
Kosmetiska tweaks är få och långt mellan, även om JLR har lagt till en subtilt omdesignad ratt, flera nya legeringshjulalternativ-i antingen 19-tums eller 21-tums diametrar-och några nya färgfinish, inklusive Hakuba Silver och Portofino Blue.

Topp 10 bästa hybrid -SUV: er att köpa 2022

För att markera den reviderade Velars lansering har Range Rover också skapat en ny specialutgåva. Det är baserat på SUV: s befintliga R-Dynamic SE-trim-nivå, men har ett rörligt panoramatak, 20-tums legeringshjul och en exklusiv Lantau-bronsfärg.
Uppdaterad 2020 Range Rover Velar: Motorer och drivlinor
Velars nya plug-in hybrid-drivlinje är samma system som finns i den nya Land Rover-försvararen P400E. Den består av ett turboladdat 2,0-liters fyrcylindrig bensinmotor, en elmotor och ett 17,1 kWh litiumjonbatteri, som är monterat under startgolvet.
24

Systemet producerar 398 hk och 640 nm vridmoment, vilket företaget säger är tillräckligt för en tid på 0–62 mph på 5,4 sekunder. Dessutom, förutsatt att batteriet är toppat, kommer PHEV-drivlinan att leverera en deklarerad WLTP-bränsleekonomi-siffra på upp till 130,2mpg och ett maximalt renelektriskt intervall på 33 mil.
Annons – Artikeln fortsätter nedan

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *