En av sex Ferrari Sergios leder till auktion i Monaco med 3 miljoner pund Kostnad Identifiera

som är en hyllning till chefen för Pininfarina -stilen samt barn av sin skapare när han dog 2012, Ferrari Sergio är en Begränsad Run Special Edition Supercar. Nu är möjligheten att äga en av de 6 Sergios som finns till hands, eftersom en av bilarna och lastbilarna är på väg till auktion med bara 200 km på klockan samt en förutsägbar ögonpoppningskostnad.
Annons – Post fortsätter nedan

Sergio baserades på 458 spindeln använde emellertid den uppgraderade versionen av 4,5-liters V8 från 458 Speciale, med 597bhp. Som ett resultat står det som den mest kraftfulla naturligt aspirerade V8 Ferrari som någonsin gjorts, liksom turn till turboladdning med 488 GTB indikerar att det är en skiva som kanske aldrig blir slagen.
• Finaste superbilar att få nu
Detta är den allra första Sergio som någonsin går på auktion såväl som den förväntas hämta den allra bästa delen av 3 miljoner pund vid RM Sothebys Monaco -försäljning. Detta specifika exempel verkar ha utvecklats för, Aluko Kolawole, en nigeriansk oljemagnat, som vid den tiden skulle ha spenderat cirka 3 miljoner dollar (2 miljoner pund idag) på bilar och lastbil från fabriken. Det var denna bilar och lastbil som Ferrari använde för att avslöja Sergio till världen vid Genève Motor Show 2015 samt dess uppskattning av nästan 1 miljoner pund med tanke på att det sedan visar sällsynthet, arv och värde på detta specifika fordon.
22

RM Sothebys Monaco -försäljning har mycket mer överraskningar också. En handfull av några av de mest eftertraktade klassikerna och “moderna klassiker” kommer att gå över kvarteret tillsammans med Sergio. En GTO 2011 från Ferraris “skräddarsydda” -division förväntas hämta en stor kostnadsmärke. Detta är den enda Ferrari som någonsin har lämnat Maranello i denna specifika konfiguration såväl som vid den tiden var den dyraste “skräddarsydda” Ferrari som någonsin lämnade fabriken på 600 000 schweiziska franc.
Att gå med i Sergio såväl som GTO, är en Ferrari 250 GT -kupé från 1957. En av 74 “lågtak” -boanokupéer skapade samt utrustade med originalmotorsystem samt Ferrari Classiche -certifierade.
22

Finalen som presenterades var 2018 RUF CTR3 Clubsport. Skapad av Distinguished Porsche Customizer, Alois Ruf, denna bilar och lastbil är mycket mer Porsche-inspirerad än Porsche-baserad. Med en 3,8 liters lägenhet sex, 691 hk såväl som topphastigheten på 236 km / h, förväntas enorma saker för denna RUF -skapade bilar och lastbil när hammaren faller i Monaco.

Titta nu på de dyraste bilarna och lastbilarna som någonsin sålts på auktion …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *