Squirrel levande och väl efter Polo Hole Hell

en ekorre räddades bakom gallret på en Volkswagen -polo i norra Wales på söndagen efter att djuret fångades framför kylaren – medan bilen var på väg.
Tack vare ansträngningarna från RSPCA Cymru och den lokala garaget Moduron Maethlu Motors, undkom ekorren oskadd – även om bilen inte var så lycklig. Mekanikern från garaget var tvungen att klippa ett hål i bilens galler för att befria den kriter som sprutades bort i VW: s motorfack.
Annons – Artikeln fortsätter nedan

Bilen reparerades sedan gratis av garaget, vilket gjorde det möjligt för ägaren att köra hem. Tack och lov fanns det ingen annan skada på polo, eftersom de grå fluffiga djuren har varit kända för att ha en smak för vissa bildelar. Även om problemet med ekorrar som fester på bilar hittills verkar ha varit begränsat till Toyota -modeller.
RSPCA -inspektören Mike Pugh sa: “Denna anmärkningsvärda ekorre hade genomgått en häpnadsväckande prövning, på något sätt att komma igenom gallret i en rörlig bil! Rspca Cymru är tacksam för Moduron Maethlu -motorer, som var glada att delta direkt för att hjälpa ett djur, som var var Fantastisk.
“Tack och lov fann djuret vägen till frihet genom ett hål som mekanikern hade gjort för det. Detta var en ganska otrolig räddning.”
Läs nu om bilen som äts av ekorrar …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *