Toyota avslöjar U2 Metropolitan Utility Idea

Toyotas Calty Style Studio i Kalifornien har producerat en ny liten SUV påverkad av DIY -väckelsen i USA: s städer. Förvånansvärt kallas Metropolitan Utility Idea Vehicle-eller U2 för kort-det kopplar ihop en öppen design med back-to-basics-styling tillverkad av robust, snabbt ersatt material.
Fordonets väsentliga funktioner är utformade som en mångsidig enhet för att gå på farten och inkluderar rullningssystempaneler samt rullgardinsmenyn som fälls ner till en ramp. Toyota verkar ha enkelhet att få tillgång till i åtanke med denna prototyp – även om bilsäkerhet och säkerhet kan kräva ett visst arbete – eftersom sidofönstren på samma sätt vänder upp, vilket gör det enkelt att nå in från vägkanten.
Annons – Kort artikel fortsätter nedan

Inuti finns det en utdragbar, streckmonterad bar som kan hålla ett skrivbord eller ta med shopping, plus fällbara baksäten, en avtagbar främre resenärsäte samt specialutvecklad växelbrytare. Det finns inget ord om vad Metropolitan -verktyget drivs av, men den japanska producenten lovar ett stort bränsleekonomiskt klimat i enlighet med stadens chaufförprioriteringar.
Calty-teamet försökte fånga amerikanernas konventionella liknande erfarenheter och utanför sysselsättningar, samtidigt som man säkerställer att idén skulle kunna erbjuda med stötfångare-till-stötfångstrafiken, grytor samt trånga svängar som vanligtvis uppstår i en modern stad. Tillsammans med alternativ för maksimering av rymdmaksiering får Toyotas U2 motståndskraftiga underkroppar såväl som karosseripaneler, inklusive utbytbara skyddande åsar på bootliden samt justerbara sidor.
“Toyota såg en chans för en ny metod till ett storstadsfordon, baserat på den förbättrade återbrandringen av våra städer, liksom på Metropolitan förarens önskan om flexibilitet, kul och manövrerbarhet,” uttalade Calty President, Kevin Hunter.
”Calty håller ett antal jobb dolda medan de utforskar koncept såväl som projekt. Att avslöja något som U2 ger människor ett fönster på den ständiga utvecklingen som händer i Toyota såväl som våra studior, liksom en möjlig framtida vision för storstads rörlighet. ”
En fullständig offentlig debut ställs in för World Maker Faire i New York under helgen 20-21 september.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *