Nya Audi E-Tron S Performance SUV dyker upp med 489bhp

Audi har uppdaterat den allelektriska E-Tron SUV-line-up för 2020 med tillägg av två högprestanda modeller, badged E-Tron såväl som E-Tron Sportback S. Paret kommer att säljas i Storbritannien denna sommartid prissatt från 87 000 £ samt 88 700 £.
Dessa nykomlingar i E-Tron-line-up fungerar betydande elektriska drivlinor revisioner som introducerar mycket mer kraft, tillsammans med nya upphängning, stiländringar inuti såväl som ute, samt extra aerodynamisk tweaking.
Drivlinje och prestanda
Dessa derivat är också nu de enda versionerna av Audi E-tron som erbjuds med modellens större 95 kWh-batteri-det typiska E-Tron erbjuds nu endast med ett mindre 70 kWh-system samt en maximal variation på 193 mil på en enda laddning .
Annons – Post fortsätter nedan

Den nya E-Tron S har en tre-motorisk konfiguration jämfört med grundbilens dubbla motorer. Två elektriska motorer driver bakaxeln, med en framtill, för en total integrerad utgång på 370kW – motsvarande 489 hk – samt vridmoment på 973Nm.
18

Som sådan förklarar Audi att E-Tron S kan 0-62 km / h på 4,5 sekunder samt en toppfart på 130 km / h, både i grundläggande såväl som Sportback-form. Maximal Variety är 223 miles såväl som 226 miles för den mycket mer aerodynamiska sportbackversionen.

Bästa elfordon för att få 2022

Steget till två motorer på bakaxeln indikerar att Audi har kunnat eliminera den mekaniska skillnaden som tidigare delat bakaxeln, såväl som vridmoment kan användas till varje bakhjul direkt av de privata motorerna.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *