New Kia Sedona retade igen

Kia har släppt en andra teaser -bild av den helt nya Sedona före sin avslöjande på New York Motor Show den 16 april.
Den senaste bilden visar den medelstora MPV i profilen och föreslår, som med den första teasern, en radikal designöversyn. Den nya Sedona är snyggare, mycket mer vinklad och drar nytta av en högre midja.
Annons – Post fortsätter nedan

En sådan radikal översyn överensstämmer med den koreanska tillverkarens senaste ansträngningar att skilja sig från tävlingen genom att lägga till en speciell personlighet till var och en av sina bilar, och detta mest nuvarande som använder från Kia har verkligen inte utelämnats.
Som den första teasern (ovan) visar, finns det en ny massiv frontgaller och svepande strålkastare för att hjälpa människors bärare att sticker ut.
“Äventyrsökande” är de viktigaste kunderna som riktas här och Kia Sedona har gott om utrymme för åtta passagerare och deras bagage.
Det kommer förmodligen att finnas en 3,3-liters V6 GDI-bensinmotor med cirka 290 hk och 252 kg vridmoment under motorhuven, medan ett antal diesel CRDI-motorer också troligen kommer att vara tillgängliga.
Kunder utanför USA borde inte bli för extatiska eftersom den nya Kia Sedona bara kommer att säljas i staterna. Europeisk produktion av den tidigare generationen Sedona drogs 2011 på grund av minskande efterfrågan och minskande försäljning.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *