Zipcar för att ge Uber -drivrutiner med bilar i New Deal

bildelningsföretag Zipcar har tecknat en affär med Ride som hyllar appen Uber för att tillhandahålla bilar för taxiföretagens förare, potentialen för mer samarbete i framtiden.
Begränsat till bara 20 bilar i den amerikanska staden Boston för tillfället kommer programmet att tillåta de som är registrerade att arbeta för Uber -åtkomst till ett lämpligt fordon som tillhandahålls av Zipcar per timme.
Annons – Artikeln fortsätter nedan

Det betyder att bilister som inte ens äger en bil kan nu potentiellt tjäna pengar på att köra för Uber, och de som tidigare har förlitat sig på Zipcar för att komma runt kan registrera sig och tjäna pengar för att hyra fordonet genom att kort månskenning som en Uber förare.
• Vår ultimata guide till bildelning
“Detta partnerskap öppnar vägen för fler människor att köra när de vill och tjäna vad de behöver, även om de inte äger en bil,” sa Meghan Verena Joyce, regional chef för Ubers amerikanska östkustverksamhet.
När det gäller pengar kommer registrerade Uber -förare att betala $ 12 (£ 9,60) per timme för att få tillgång till Zipcar -fordon tillsammans med en $ 7 (£ 5,60) per månad medlemsavgift, rapporterar USA Today.
Det är det senaste i en serie fordonsbindningar som involverar Uber, som förra månaden tillkännagav ett partnerskap med Mercedes-Benz för att tillhandahålla självkörande taxibilar i framtiden.
Bör rida hyllande företag samarbeta med bildelningsföretag? Låt oss veta dina tankar i kommentarerna.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *