Gör ditt nästa jobb den här extravaganta 2016 Rolls-Royce Dawn

som erbjuds med Coparts Van Nuys, CA-plats, erbjuds denna 2016 Rolls-Royce Dawn genom Copart online på Internetbilauktionen fredagen den 12 januari 2018.

Rolls-Royce har alltid erbjudit den finaste avancerade körupplevelsen i världen, liksom gryningen avgår inte från denna trend. Vad som helst i Rolls-Royce Dawn är skräddarsydd för högsta komfort. Från adaptiv suspension till en praktiskt tyst stuga, går gryningen över såväl som bortom med alla funktioner för att förbättra den allmänna körupplevelsen. Denna gryning är den konvertibla modellen, som ursprungligen kom utrustad med en 6,6L V12-motor som sätter ut 563 hästkrafter.

Fordonsdetaljer:

5,875 miles

Detaljhandeln: $ 308,247

Primär skada: Frontänd

Sekundär skada: sida

6.6L V12 Engine

Bakhjulsdrift

Automatisk överföring

Nycklar

Vill du se denna Rolls-Royce Dawn i person?

Denna bil erbjuds med Coparts Van Nuys, CA-plats. Att se såväl som inspektion erbjuds av besök eller inom speciella se timmar för registrerade Copart-medlemmar. Vänligen kontakta platsen för att rutinmässigt besök eller upptäcka mycket mer om att se timmar.

Vill du placera ett citat på denna Rolls-Royce Dawn?

Du borde vara en Copart-medlem som är berättigad att citera på detta fordon. Registrera dig för att vara en Copart medlem för helt gratis idag.

Förbudsgivning på denna Rolls-Royce Dawn kommer att sluta klockan 1:00 CST fredag ​​den 12 januari 2018. Online budgivning börjar sedan en timme senare klockan 14:00 CST. Oavsett om du planerar att bjuda på denna Rolls-Royce Dawn eller inte, var noga med att gå till online-auktionen för att se detta bil erbjudande till den största budgivaren.

Dela detta:
Facebook
Twitter
Linkedin

Så här:
Gilla lastning …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *