BMW i8 får Protonic Frozen Black and Yellow Special Editions

BMW har avslöjat en ny specialutgåva i8, som kommer att säljas i april efter sin debut på den kommande Genève Motor Show.
Det är ett annat “protoniskt” tillägg till i8-line-up, känd som i8 Protonic Frozen Black Edition och som I8 Protonic Red avslöjade runt denna tid förra året, har det ett speciellt färgschema plus en handfull individuella styling tweaks.
Annons – Post fortsätter nedan

• Bästa hybridbilar
Den frysta svarta färgfinishen kombineras med glans svarta fasciainsatser för ett mörkt utseende runt omkring. I kabinen finns ljusgul kontraststygn på sätena och mittkonsolen, tillsammans med protoniska frysta svarta bokstäver på dörrarna.
Det är inte den enda specialutgåvan i8 på korten 2017 – BMW har också avslöjat en protonisk frusen gul upplaga och lägger till en färgstänk till i8: s palett med ljusgul färg.
6

Som förväntat är bilen oförändrad mekaniskt och kombinerar en 1,5-liters tre-cylindrig bensinmotor med en elmotor som kör framhjulen för en kombinerad 357bhp. I8 kan 0-62 mph på 4,4 sekunder och en topphastighet på 155 mph, alla, alla Medan du publicerade en påstådd 134,5mpg och 49g/km CO2.
Den nuvarande generationen i8 släpptes 2014, är fortfarande i BMW: s produktplaner och en Roadster -version ser troligen ut 2018.
Den protoniska frysta svarta bilen kommer att visas på BMW -stativet i Genève i mars, tillsammans med andra nya utgåvor som Facelifted 4 -serien och den nya 5 -serien Touring.
Vilken av de nya färgerna gillar du på i8? Låt oss veta i kommentarerna.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *