Storbritanniens råd “Swamped” av Potholes and Vital Road Repair Services

Bestämpeln för viktiga körbaneparationstjänster som behövs för att föra Storbritanniens vägar så mycket som vanliga har nått en häpnadsväckande £ 12,64 miljarder, enligt siffror publicerade av Asphalt Industry Alliance .
AIA: s årliga larmundersökning säger att trots en genomsnittlig ökning av motorvägsunderhållsbudgetar på fyra procent förra året, är det belopp som spenderas på återuppbyggnaden när rådets motorvägsingenjörer leder medel för att fylla grytor. AIA säger att detta bara “tar upp symtomen, inte botemedel”.

Pothole Claims: Hur man kan göra anspråk på skador på grythålen på din bil

”De som är ansvariga för att bevara våra lokala vägar närmar sig snabbt den punkt där de inte längre vinkar utan drunknar, uttalade AIA -ordföranden Rick Green. ”De har ett juridiskt ansvar för att hålla våra vägar säkra, men platta finansieringsfördelningar till underhåll av körbanor i verkliga termer – och stigande kostnader – indikerar att de måste göra svåra alternativ för att hålla sina nätverk öppna och säkra idag, jämfört med att förbättra strukturell hållbarhet för idag och i morgon.”
Annons – Artikeln fortsätter nedan

“Lokala myndighetens motorvägsteam har ett juridiskt ansvar för att hålla våra vägar säkra, men har inte medel för att göra det på ett kostnadseffektivt, proaktivt sätt,” sade han. ”Som ett resultat, medan de rapporterar några mindre förbättringar i ytförhållanden, fortsätter strukturen på våra vägar att minska. Även om ytreparationstjänster har en roll att spela för att förlänga livslängden på lokala vägar, är kortvariga korrigeringar, inklusive att fylla grytor, en indikation på ett nätverk som är “på kanten” och mindre effektivt och hållbart när det gäller materialanvändning och Kolemissioner med hela livet. ”

Topp 10 finaste SUV: er att köpa 2022

Anti-Pothole-kampanjen Mark Morrell, alias ‘Mr Pothole’ visade åsikter från många bilister när han berättade Auto Express:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *