Nya 2021 Genesis GV70 SUV för att säljas från £ 39 450

Genesis har verifierat Storbritanniens kostnader samt specifikationer för den nya GV70- varumärkets allra första deltagare på den medelstora premium-marknaden, liksom en rival som en rival För BMW X3, Mercedes GLC samt Land Rover Discovery Sport.
Det kommer att säljas i Storbritannien den 1 september samt kommer att tillhandahållas i tre trimnivåer samt med två motorer – en bensin samt ett dieselerbjudande. Kostnaderna börjar från 39 450 £ såväl som varje version är fyrhjulsdrivning som standard.
Annons – Kort artikel fortsätter nedan

GV70 är baserad på exakt samma plattform som den nya G70 -salongen. Från lanseringen täcks bensinkraften av ett 2,5-liters turboladdat fyrcylindersystem som skapar 300 hk samt skickar körning till alla fyra hjulen genom en åtta-växlad automatisk.
Den 2,2-liters fyrcylindriga dieselen använder exakt samma åtta-växlad växellåda samt skapar 199BHP, liksom det är där de startkostnaderna på 39 450 £ kommer in, för GV70 i premiumlinjen. Bensinuppsättningen börjar från 41 000 pund.
Sportlinje såväl som avancerade linjedesigner utgör resten av sortimentet och introducerar sportigare beröringar till GV70 inuti såväl som ute, samt extra grundutrustning. Sportlinjen lägger till 21-tums legeringshjul, en mycket mer aggressiv främre stötfångare, mörk krom yttre trim samt ett större diameter avgassystem. Inuti har uppgraderingspaketet en distinkt sportratt samt en mängd kolfibertrim.
9

Genesis GV70: s stil överensstämmer med exakt samma stylingspråk som G70-salongen, som delar en nästan identisk triangulär radiatorgaller samt Kindred Quad LED-strålkastare-ett stilalternativ som ekas på baksidan med en uppsättning med likaså stil LED-bakljus .
Inuti har SUV en blandning av läderklädsel såväl som aluminiumtrim, som formas till ett stilspråk som påverkas av luftfartsarodynamik. Till exempel är trimstyckena runt värmekontrollerna såväl som dörrhandtagen båda utvecklade för att se ut som flygvingar.
På andra håll finns det ett par stora infotainment -skärmar – en monterad ovanpå instrumentpanelen för navigering samt mediefunktioner samt en som läggs framför chauffören istället för traditionella instrument.
Skärmarna kan hanteras med hjälp av en roterande knopp i IDRIVE-stil, som är monterad på en hög mittkonsol, liknande i stil som det system som upptäcktes i den senaste Hyundai Tucson. Genesis har också lagt till ett anpassningsbart inre omgivande belysningssystem samt en ytterligare digital panel i mittkonsolen för att hantera GV70: s uppvärmning samt ventilationsfunktioner.

Vad gör du av den nya Genesis GV70? Låt oss förstå i kommentarerna nedan …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *