Volkswagen och Ford samarbetar för att bygga skåpbilar och öka konkurrenskraften

Två av bilindustrins mest betydande vapen manövrerar för att samarbeta i en “strategisk allians” som utvecklats för att öka konkurrenskraften för båda företagen och förbättra deras tillhandahållande till kunder runt världen. Ford och Volkswagen har undertecknat ett samförståndsavtal som är avsett att markera början på flera joint ventures, men det enda som diskuteras specifikt handlar om att utveckla nya kommersiella fordon.
Annons – Kort artikel fortsätter nedan

I ett uttalande som släpps av båda företagen är det betonat att någon taktisk allians inte skulle involvera företagen som tar någon ägarandel i varandra. Istället kommer det sannolikt att ta formen av teknikdelning och en delning av utvecklingskostnaderna kring stora projekt.
I uttalandet sa Jim Farley, Fords president för globala marknader. ”Ford har åtagit sig att förbättra vår kondition som företag och utnyttja adaptiva företagsmodeller – som inkluderar att arbeta med partners för att förbättra vår effektivitet och effektivitet.
”Denna potentiella allians med Volkswagen -gruppen är ett annat exempel på hur vi kan bli mycket mer fit som ett företag, samtidigt som vi skapar en vinnande global produktportfölj och utvidgar våra kapaciteter. Vi ser fram emot att utforska med Volkswagen -teamet under de kommande dagarna hur vi kan arbeta tillsammans för att bättre tillgodose de kommersiella bilkundernas utvecklande behov – och mycket mer. ”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *