RIMAC C_TWO HYPERCAR Slutför aerodynamisk testning

RIMAC har släppt ett kort videoklipp, som beskriver de finare punkterna i den elektriska C_TWO: s aerodynamiska installation. När det säljs senare i år kommer det att fungera ett komplett komplement av aktiva spoilers, som borde hjälpa till att hålla den konkurrenskraftig med den nya Tesla Roadster samt Lotus Evija.
Annons – Kort artikel fortsätter nedan

Rimac har en flotta av prototypbilar för varje element i bilens teknik, liksom företaget har redan kraschat en handfull bilar för att se till att de uppfyller nuvarande regler.

Bästa elbilar och lastbilar för att köpa 2022

Rimac säger att produktionen C_TWO kommer att fungera fyra aerodynamiska paneler, inklusive en aktiv främre delare, intelligenta underkroppar såväl som en adaptiv bakre vinge, som på samma sätt kan fungera som en luftbroms. Ingenjörsteamet uppger också att de har arbetat svårt för att göra de färdiga bilarna och lastbilen så hala som möjligt, även om de slutliga dragkoefficientens siffror ännu inte släpps.
Rimac C_two plockar upp där Concept_one slutade, även om den uppenbarligen inte delar några typiska delar med sin föregångare. Det kommer att drivas av ett 120 kWh litiummangan nickelpaket, som kommer att erbjuda en maximal variation på 400 mil. Rimac anger också att det nya batteriet kan laddas till 80 procent kapacitet på bara 30 minuter.
Prestanda har kröp upp avsevärt över den gamla bilen. C_TWO har en elmotor för varje hjul, vilket skapar en integrerad utgång på 1 888 hk samt 2 300 nm vridmoment. Rimac säger att det är tillräckligt för en tid på 0–62 km / h på 1,85 sekunder (med en en-fots utrullning) samt en topphastighet på 258 mph-eller, 8 km / h mycket mer än Tesla Roadster.
Annons – Kort artikel fortsätter nedan

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *