LEC lanserar prisvärd EV -konvertering för Classic Small

London Electric Automobiles (LEC) har lanserat ett nytt elektriskt konverteringssats för den ursprungliga Mini, som den säger är en av de mycket mer prisvärda elektrifierade klassikerna på marknaden. Priserna börjar från 25 000 pund, exklusive kostnaden för givarbilen och relevanta skatter, vilket gör att det ser relativt överkomligt ut jämfört med andra aktörer i den elektrifierade klassiska bilsektorn.
Annons – Kort artikel fortsätter nedan

LEC: s konvertering för den lilla använder ett kompakt 20KWH -batteripaket, vilket håller kostnaden låg men sänker bilens intervall till mellan 60 och 70 mil under stadens körförhållanden.

Elektrogen avslutar elektriska bilomvandlingar för Triumph Stag och Morgan 4/4

Det konventionella batteriet kan uppgraderas med större 25KWH eller 33KWH -enheter, som erbjuder upp till 90 respektive 120 miles.
Priserna för 25KWH -bilen börjar från 27 000 £, medan 33KWH -modellen börjar från 30 000 £. LEC passar till och med ett enormt 40 kWh -batteri som en speciell begäran, även om denna version kräver att de bakre sätena tas bort på grund av cellernas storlek.
För att få ut det mesta av bilens dinky dimensioner (och behålla det lilla lagringsutrymmet det lilla har) är det delade batteripaketet monterat under den bakre bänken och i bagageutrymmet. Batterierna återvinns från begagnade Nissan Leafs och kan toppas med vilken typ av typ 1 eller typ 2, samt en privat hemvägg eller en trepinns kontakt.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *