McLaren P1 Interiör avslöjade

McLaren har avslöjat de första interiörbilderna av sin P1-superbil, som visar en förarefokuserad, lätt och rasinspirerad cockpit.
Den oklädda mittkonsolen har knappar för växellådan, upphängnings- och dragkontrollinställningarna, samt kontroller för klimatkontrollen men väldigt lite annat. Liksom med 12C kommer mycket av infotainment att kontrolleras genom en vertikalt monterad pekskärm.
Annons – Post fortsätter nedan

Instrumentklustret är nu helt digitalt och visar bara den information som krävs av föraren. Beroende på vilket läge Thep1 är i kommer displayen att ändras för att inkludera information som en F1-inspirerad växelindikator.
Det är inte den normala trånga stugan du hittar i vissa superbilar, antingen, med en enorm vindruta som ökar synligheten och ett taklucka för att hjälpa till att lysa upp interiören.
Trots de lyxiga bekvämligheterna som sat-nav och den lätta och luftiga känslan är McLaren angelägen om att påpeka hur fokuserad P1 verkligen är. Många inre ytor förblir avslöjade för att spara vikt och avslöja kolfiber under. Det finns ingen glänsande lackrock ovanpå kolfiberytorna, vilket sparar totalt 1,5 kg.
För att ge dig en uppfattning om hur fokuserad P1 är, har McLaren till och med tagit bort all inre ljuddödning och kommer bara att inkludera mattan om du ber om det. Även då är det utrustat med en speciell lätt stöd.
Tävlingssäten väger bara 10,5 kg vardera och kan flyttas fram och tillbaka men är fixerade i en liggande vinkel på 28 grader. Om du kommer att ha på dig en hjälm kan de flyttas till 32 grader för att gratis upp lite mer utrymme. Höjden på sätet anpassas för ägaren och en passagerare. Sexpunktssele kan läggas till utöver de normala säkerhetsbältena.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *