Nya 1,578bhp Koenigsegg Jesko Hypercar förberedda för produktion

Koenigsegg är på väg till introduktionen av den nya Jesko Hypercar. Den 1 578 bhp -rivalen för Bugatti Chiron -supersport såväl som Aston Martin Valkyrie kommer snart att gå i produktion, med klientleveranser på grund av dyker upp våren 2022.
Jesko i dessa bilder är de allra första produktionsbilarna och lastbilen före serien som företaget har utvecklat-liksom Lairy Orange Paint-uppgiften är en återringning från en av Koenigseggs tidiga hyperbilar, CCR.
Annons – Post fortsätter nedan

Bara 125 exempel på Jesko såväl som Jesko Absolut kommer att byggas. Var och en kommer att drivas av en två-turboladdad 5,0-liters V8-motor, som skapar 1 262 hk på rutinmässig bensin eller en enorm 1 578 hk på E85 Biobränsle (förutsatt att du kan upptäcka det i ditt område). Vridmoment på samma sätt från 1 000 nm till 1 500 nm, beroende på bränslet du använder.

Vad är de snabbaste produktionsbilarna och lastbilen i världen?

Motorn skickar körning till bakhjulen med en helt ny nio-växlad växellåda, som Koenigsegg har kallat “ljushastighetsöverföring.” Som föreslagits av dess namn skapades det för att vara världens snabbast skiftande växellåda.
Den har sju våta multi-skivkopplingar såväl som någon avancerad programvaruapplikation som kan förvänta sig förarens avsikter samt line-up den allra bästa växeln för förhållandena. Eftersom det finns nästan lika massor av kopplingar som det finns växlar, säger Koenigsegg att både upp- såväl som nedväxlingar är i huvudsak omedelbara, även om bilisten hoppar över växlar.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *