New Skoda Fabia Estate, enastående och ekonomisk elektrisk bil allt i Skoda Pipeline

Skoda CEO detaljer ambitiösa nya produktplaner för varumärket inklusive en mer ekonomisk elektrisk bil för att följa Enyaq.
Skoda kommer att avslöja sin nya generation av Fabia Supermini i maj, företagets chef har meddelat – och det tjeckiska varumärket arbetar också med en fastighetsversion av modellen.

Nya 2022 Skoda Fabia till försäljning nu prissatt från £ 14 905

Den nuvarande Fabia är den sista av VW -gruppen Superminis som flyttar över till den mer moderna MQB A0 -plattformen – som används på allt från den nuvarande polo till sätet Arona och Audi A1. Skoda har tidigare retat kamouflerade versioner av bilen – och gjort det möjligt för journalister att prova prototyper för några veckor sedan.
Annons – Artikeln fortsätter nedan

Företagets VD Thomas Schafer talade på Skodas årliga presskonferens och sa att den nya Fabia var en av varumärkets mest spännande lanseringar av 2021. “Världspremiären av Fabia kommer att komma upp i maj,” sade han, “och jag” Jag ser redan fram emot det. ”
Schafer tillkännagav också att den nuvarande Fabia Estate – känd som Combi i Continental Europe – kommer att få en efterträdare och buckla en branschtrend bort från små vagnar. Det kommer att säljas 2023 och kommer att byggas i Skodas Kvasiny-anläggning, som en del av en skakning som också inkluderar en ny generation av Superb.
Schafer sa att arbetet redan har börjat med en efterträdare till Skodas flaggskeppshatchback, och att det utvecklas tillsammans med nästa generations VW Passat. Skoda planerar att flytta produktionen av den utestående när den nya versionen anländer 2023 och bygger den i Bratislava för att frigöra utrymme i Kvasiny -anläggningen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *