Läsaren får årslångt Nissan Leaf Car Loan

Car Express-läsaren Ian Bryant kommer att spendera de kommande tolv månaderna bakom ratten i ett helt nytt Nissan-blad efter att ha vunnit vår tävling.
Ian, från Wraysbury i Berkshire, tog leverans av bladet från biluttrycksredaktör Steve Fowler på West Way Nissan i Hanwell, Middlesex.
Leaf kommer att ersätta en BMW 120D som Ian för närvarande använder för sin dagliga pendling till sin roll som suppleant IT -direktör för Chelsea och Westminster Hospital. Som lite bilfläkt har Ian också en gammal Vauxhall Omega och en Vauxhall Zafira i familjen.
5

Ian hade redan tagit en provkörning av bladet innan han samlade sin bil och kunde inte dölja sin spänning över att ta bort sin helt spända Tekna-modell för att hålla sig i tolv månader.
Annons – Kort artikel fortsätter nedan

“Jag blev verkligen förvånad när jag tog provkörningen,” sa Ian till oss. ”Jag förväntade mig att det skulle bli en helt annan körupplevelse än vad jag är van vid, men på många sätt är det bättre. Jag älskar prestandan och utrymmet och särskilt hur tyst bilen är. ”
Ian har två döttrar i åldern 14 och 16 år och han sa att de också ser fram emot att komma in i bladet. “Det har ett element av coolt så att de vill köras runt i det mycket,” sade han.
På sin fritid är Ian ungdomsgruppsledare och räknar med barnen på ungdomsgruppen kommer också att bli imponerad. Och som gadgetfan såg han fram emot att spela med Leaf’s Tech.
“Jag ser verkligen fram emot att använda leksakerna som propilot autonoma körfunktioner och det epedalsystemet som bromsar bilen när den laddar batteriet.”
Vi kommer att lägga till ett Nissan -blad till Car Express -flottan mycket snart och kommer att komma ikapp med Ian för att se hur han går vidare med sin bil.
Klicka här för vår lista över de bästa elbilarna till salu …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *