New Ford Capri osannolikt

chefen för Ford of Europe -reklam samt försäljning, Roelant de Waard, har skotnat rykten om att en undermustang -kupé – en andlig efterträdare till Capri – är på sin önskelista, även om Ekonomiskt klimat i Europa förbättras.
De Waard, som bara pratade med Auto avslöjar vid introduktionen av Ford Fiesta -ansiktslyftningen, sa: “Vi har en lång lista över saker vi skulle vilja göra – konvertibler, RSS såväl som liknande – tid och väderförhållanden som tillåter. Men vi tittar inte på en kupé eftersom det är Mustang som vi verkligen är glada över.
Annons – Artikeln fortsätter nedan

“När det gäller vårt varumärke är vi koncentrerade på att täcka SUV -segmentet, med EcoSport, Edge såväl som Kuga, såväl som vi likaså angelägna om att ha en rutinmässig kadens av fordon som belönar den angelägna föraren.”
Detta inkluderar nästa års Fiesta ST såväl som Mustang, även om han vägrade att dras på exakt när den senare kommer att dyka upp – 2015 verkar dock troligt.
På frågan om euro Mustang uppgav han beslutet att ta med bilarna och lastbilen till Europa fick hjälp av en på internetforskningsstudien som företaget genomförde. Ford bad folk att rangordna sina favoritmärken såväl som Mustang ständigt placerade i topp 10 för erkännande i Europa trots att namnet är okänt här.
Men även om det kommer att erbjudas i Europa i höger kör, med mer bränsleeffektiva EcoBoost-motorer såväl som ett alternativ till handbok såväl som auto-växellådor, verifierade De Waart att den helt nya Mustang skulle förbli tro mot sina rötter: “Mustang måste stanna ett amerikanskt varumärke, amerikanerna kommer att vara vårdnadshavare i den bilen.”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *