Bentley Uncloaks New Flying Spur V8 S Black Edition

Bentley har släppt en ny variant med begränsad upplaga av den Powered Flying Spur V8 S, som har nya, speciella styling -tweaks och har beställts av Mulliner – Bentleys skräddarsydda anpassningsdivision.
Med namnet Flying Spur V8 S Black Edition får den ny svart styling på både det yttre karosseriet och i kabinen.
Annons – Post fortsätter nedan

• Bentley avslöjar en ny Continental GT Galen -utgåva
Det är inte den första Bentley som bär “Black Edition” -märket – modellen följer från den Continental GT Speed ​​Black Edition, som har liknande stylingmöten och släpptes förra året.
Den nya modellen har svarta glans accenter överallt med skräddarsydd kylare och fönsterområden, tillsammans med svarta speglar, svarta dörrhandtag, mörka tonade strålkastare och bakljus.
5

Den åker på en ny uppsättning svarta hjul – speciellt för Flying Spur V8 S Black Edition – mätning av 21 tum. Svarta bromsok erbjuds, men kunder kan välja en kontrasterande röd, måste de önska.
Ett liknande svart och rött tema visas i kabinen – svart lädermatcher mot kontrasterande röda ränder och sömmar, tillsammans med pianosvart träfanér. På kundernas begäran använder Bentley sitt normala inre material och färgval.
Under motorhuven sitter en 4,0-liters V8-motor, som är oförändrad över Standard Bentley Flying Spur V8 S. Som ett resultat packar den fortfarande 521bhp och driver bilen till 62 mph från stillestill på 4,9 sekunder, med en topphastighet på 190 mph. Kraft levereras till vägen med hjälp av ett fyrhjulsdrivningssystem.
Bentley har ännu inte avslöjat hur mycket Flying Spur V8 S Black Edition kommer att sätta tillbaka sina kunder, men den måste beordra en mindre premie över priset på 142 800 £ för det vanliga V8 S.
Vad gör du av Flying Spur V8 S Black Edition? Berätta för oss i kommentarerna!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *