Goodwood Festival of Speed ​​2018: Round-up

Efter fyra dagars intensiv handling har Goodwood Festival of Speed ​​har nått sin slutsats för ett annat år. Hundratals bilar – och den udda cykeln, descended på hertigen av Richmonds grunder i West Sussex, med många chaufförer som övar upp huvudattraktionen: Goodwoods berömda, 1,16 kilometer hillclimb-kurs.
Annons – Kort artikel fortsätter nedan

Som någonsin hälsades besökare av en enastående central funktion (ovan), i år firar Porsches 70-årsjubileum med en struktur framför Goodwood House som stod 52 meter lång.
• Bakgrund: Goodwood Festival of Speed
Evenemanget passerade också en egen milstolp, vilket markerade 25 år av fartivalen efter den första en dag som träffades tillbaka 1993. Mittade poster tumbled på hillklimb, med Volkswagen I.D. R vinna huvudskottet på sista dagen med en tid på 43,86, en rekord för en elbil.
I ett tecken på tiderna gick andra platsen också till en elbil, med NEXTEV NIO EP9-inställningen en tid på 44,32, medan Joerg Weidingers V8-drivna BMW E36 m3 hävdade tredje.
Och i Supercar Shootout dagen innan, tog BAC Mono skjuten före Ford GT och Aston Martin Vulcan Amr.
Annanstans, stora producenter är ute i kraft visar sina nyaste modeller. Maserati avslöjade sin nyaste Levante GTS – trots det är osannolikt att det är såld i Storbritannien – medan Nissan och Italdesign drog täcken av sin GT-R50-prototyp. Och vid den främlingsänden av spektret, anlände Aston Martin med en enstaka cygnet … skryta med 430bhp.
Annons – Kort artikel fortsätter nedan

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *