Audi A4 och A4 Avant uppdaterade med nytt utseende för 2018

Audi har avslöjat en uppdaterad A4 för 2018 och svarat på den nyligen ansiktslyftade Mercedes C-klassen och har fått sin tre år gamla verkställande salong upp för att ta kampen till nästa -Generation BMW 3 -serien, som kommer till Paris Motor Show i oktober.
Till skillnad från den nya C-klassen, som undviker en designrevision till förmån för nya motorer, teknik och uppdaterad infotainment, är de förändringar som tillämpas på A4 och A4 avant rent kosmetiska, med endast designändringar på faktureringen. Som sådan är det mer en modelluppdatering än en fullständig ansiktslyftning, och du måste vänta lite längre på en A4 med ett 48-volt milt hybridsystem.
Annons – Artikeln fortsätter nedan

• Bästa verkställande salonger till försäljning 2018
Audi säger att de grundläggande SE- och Sport A4: erna har reviderats med mer slående utseende tack vare en reviderad främre och bakre stötfångare, nya sidokjolar och en ny finish på sidoluftsinloppsgallerna. Avant-versioner av dessa bilar får också en spoiler, medan A4 Sportmodeller nu sitter på 18-tums legeringshjul.
11

Den nya A4 S -linjen (bilden) har injicerats med ett mycket sportigare utseende. Det reviderade främre förklädet får uttalade, vinkelventiler, med bilens främre ände nu mycket mer påminner om flaggskeppet 444bhp Rs 4 avant tack vare ett mer framträdande läppblad längst ner i stötfångaren. Den behåller dock en klassisk gallergaller över ett bikakemönster. Hjulen sväller till 19 tum i storlek som standard.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *