Detroit Motor Show 2017: News Round-Up

Det första stora evenemanget i bilkalendern varje år är Detroit Motor Show, och 2017 var inget undantag. Den nordamerikanska internationella autoshowen (NAIAS) för att ge det sitt fulla namn, har pågått som ett internationellt evenemang i 29 år nu och har blivit en av de viktiga motorshowerna för tillverkare att visa upp sina senaste konceptbilar och ny teknik.
Annons – Artikeln fortsätter nedan

Detroit är uppenbarligen en amerikansk motorshow, och så var majoriteten av bilarna på showen avsedda för den amerikanska marknaden. Det är inte att säga att det inte är av intresse för oss européer, eftersom det fanns gott om nya bilar och koncept som var relevanta för den brittiska marknaden.
• CES 2017: Automobile News Round-Up
Medan ett stort tema för de senaste motorutställningarna har varit autonom körning, förarassistans och alternativa drivlinor, har Detroit 2017 förvånansvärt annorlunda. Naturligtvis spelade showgolvet värd för massor av elektriska, autonoma bilar – men det här är Amerika, och hemmet till Corvette, Mustang och Viper skulle aldrig bli lyckliga utan någon allvarlig prestanda på showen.
Nedan hittar du alla de stora nyheterna från Detroit Motor Show 2017. Vi har de viktigaste nya bilavvisningarna inklusive Kia Stinger GT, Lexus LS, Audi Q8 -konceptet och det reviderade Mercedes GLA. Utöver det finns det nyheter om några av de mest inflytelserika konceptbilarna och exklusiva berättelser från våra intervjuer med bilindustrins ledande chefer, plus vårt livegalleri packat med de senaste Detroit Motor Show -bilderna.
Detroit Motor Show 2017: Nyckelbilar
Den stora nya bil- och Concept Automobile lanseras på 2017 Detroit Motor Show …
Annons – Artikeln fortsätter nedan

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *