Nya 2022 Mazda CX-60-plug-in-SUV är företagets många kraftfulla bil någonsin

med den nya CX-60, Mazda placerar Audi och BMW kvadratiskt i sina sevärdheter. Företaget flyttar på grundval av premium tyska varumärken, och CX-60 ger en överdådig stuga, hybridkraft och en elegant design till bordet för att konkurrera med BMW X3. Flaggskepp SUV är till försäljning nu, med priser från 43 950 £.
Annons – Kort artikel fortsätter nedan

CX-60 är större än CX-5 crossover och har en utveckling av Mazdas “Kodo” -designspråk som majors på enkelhet och smart reflekterande ytor. Blufffrontänden har ett stort, bevingat kylargaller som smälter in i strålkastarna med smala LED -löpande lätta remsor (som dubbla som indikatorer), i överensstämmelse med Mazdas nuvarande familjens ansikte.

Mazda MX-30 GT Sport Tech: Långsiktig testgranskning

Skarpa spår plockar ut hjulbågarna och sidosättarna, även om resten av designen mestadels är rörig. Det finns en subtil vridning i karosseriet längs flankerna, med ett par långsträckta tai -tellights, fyrhjulingsförslag och en taksystemspoiler som slutar på bakre änden – passar för vad som kommer att vara Mazdas många kraftfulla serieproduktionskort någonsin.
CX-60 har helt nya drivlinor över hela sortimentet. Från lanseringen kommer den endast att tillhandahållas som en plug-in-hybrid och parar en 2,5-liters fyrcylindrig bensinmotor med en elmotor för totalt 323bhp. Drive skickas till alla fyra hjul genom en åtta-växlad automatisk växellåda, vilket gör att CX-60 kan sprint till 62 km / h från vila på bara 5,8 sekunder.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *