Uppdaterad Volkswagen T-Roc säljs från £ 25 000

Volkswagen T-Roc har fått en uppdatering av mitten av livet. Denna uppdaterade version av Golf-SUV är nu till försäljning i Storbritannien, med kostnader från 25 000 pund. Dessutom erbjuds också T-Roc Cabriolet som heta T-ROC R-versioner, från £ 30 530 samt 40 445 £.
T-ROC har visat en framträdande design för Volkswagen, med mycket mer än en miljon exempel som erbjuds globalt eftersom dess introduktion 2017. Verksamheten hoppas verkligen att denna ansiktslyftade design kommer att fortsätta den trenden, särskilt nu när den kämpar med fräschare som rivalerna som The Honda HR-V samt Toyota Yaris Cross.

Ny Volkswagen T-Cross Black Edition till försäljning nu

Den yttre stilen har uppdaterats med nya stötfångare fram och bak, reviderade LED-strålkastare med en ny belysningsremsa som löper över gallret, plus mörkare bakljus med dynamiska indikatorer. Det finns också ett nytt val av färgalternativ, tillsammans med ett alternativ för uppdaterade legeringshjulstilar som sträcker sig från 17 till 19 tum i diameter.
Annons – Kort artikel fortsätter nedan

De subtila yttre modifieringarna står i kontrast till uppdateringarna inuti, där några av de mest betydande modifieringarna har ägt rum. Den uppdaterade T-ROC har en helt ny instrumentpanel och switchgear-layout, tillsammans med ett val av material av högre kvalitet. Det finns en ny ratt också, bakom vilken sitter ett helt digitalt mätkluster som nu är grundläggande över hela sortimentet.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *