Rinspeed Budii Autonomous City -fordon att debutera i Genève

Rinpeed, den excentriska schweiziska fordonsdesignern såväl som tillverkaren, har en historia av att debutera fascinerande idéfordon på motorutställningar, liksom här är den senaste – Rinspeed Budii.
Den här nya idén är ett elektriskt stadsfordon som uppstår både förarlösa och har full handbokskontroll.
Annons – artikeln fortsätter nedan

• Finaste elfordon på marknaden
Rinspeed Budii, som har mer än lite likhet med BMW: s elektriska i3, kallas företaget som en “robotkompis på hjul”. Fordonet har ett “autopilot” -läge som anpassar sig till den privata förarens preferenser, samt ger dem möjlighet att koppla av medan fordonet hanterar en stad pendlar sig själv.
Men vid en flickning av en switch utsätts en ratt monterad på en svängbar robotarm från mitten av strecket, vilket gör att någon av framsätets passagerare kan ta hanter och köra manuellt. Till skillnad från ett antal autonoma idéer som vi har sett, till exempel Googles förarlösa bil, förblir alternativet för dem som fortfarande tycker om att köra sig själva.
Andra detaljer förblir knappa, men vi förstår att Budii kommer att drivas rent av en elmotor. Det är osannolikt att tanken kommer att se produktion under ett antal år, men mer detaljer kommer att erbjudas på Genèveshowen i mars 2015.
Tror du att förmågan att på samma sätt köra manuellt är viktigt för autonoma fordon? Låt oss förstå i kommentarerna nedan …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *