Land Rover tillkännager partnerskap med Virgin Galactic vid New Concept Launch

Land Rover har använt lanseringen av det nya Land Rover Discovery -konceptet på New York Motor Show för att tillkännage ett partnerskap med Richard Bransons Virgin Galactic, världens första kommersiella kommersiella Spaceline.
Land Rover Vehicles kommer att användas av Virgin Galactics “astronauter” på företagets testcenter i Mojaveöknen, Kalifornien och vid själva basen för Space Flights, Spaceport America i New Mexico. Bilarna kommer till och med att användas för att färja passagerare från terminalen till rymdskeppet själv.
Tillkännagivandet gjordes tillsammans med avslöjandet av det nya Discovery Vision -konceptet i New York, som ägde rum ombord på den tidigare flygplanet USS Intrepid och i skuggan av rymdfärjan.
Annons – Artikeln fortsätter nedan

När han talade om partnerskapet sa Richard Branson: ”Vi kunde inte vara mer glada över att Land Rover skulle gå med oss ​​på vår otroliga resa. Det är svårt att tänka på ett varumärke som är mer synonymt med utforskning och äventyr. Vi ser fram emot att korsa den sista gränsen tillsammans och till ett långt och fruktbart partnerskap. ”
Enligt Land Rover kommer partnerskapet att gå längre än att bara leverera fordon och kommer att användas för att uppmuntra ungdomar att intressera sig för teknik och vetenskap. Phil Popham, Jaguar Land Rover’s Group Marketing Director berättade för oss: ”Vi delar inte bara samma långsiktiga vision för att mänskligheten kan utforska, men vi vill också utveckla detta partnerskap för att inspirera andra. Från våra tiotusentals anställda och kunder till skolor och högskolor och motiverar fler ungdomar att bedriva karriärer inom teknik, vetenskap, teknik och matematik – och utforska nya sätt att resa för kommande generationer. ”
Virgin Galactic har redan tagit över 85 miljoner dollar i insättningar från 700 personer som vill gå ut i rymden ombord på VSS Enterprise. Trots andra företag som syftar till att erbjuda rymdturism säger Virgin Galactic att det är i mål att vara världens första kommersiella rymdlinje.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *