New Variety Rover Velar SUV avslöjade: Geneva-debut, specifikationer, priser, foton samt video

Land Rover har gett den helt nya Velar sin officiella debut i metallen på Genève Motor Show 2017. Företagets stjärnbilar och lastbil för showen betyder att täcka många baser, att vara en rival för Porsche Macan, BMW X6 såväl som allt annat däremellan, liksom det borde träffa showrooms i sommar.
Annons – Kort artikel fortsätter nedan

• Geneva Motor Show 2017 Live
När den dyker upp till försäljning kommer Velar att skriva den fjärde pelaren i Land Rover’s Variety Rover-line-up. Det betyder att överbrygga utrymmet mellan Evoque såväl som Variety Rover Sport, liksom en ny metod för vissa Evoque -klienter att komma in i en av varumärkets större bilar. Mot bandmåttet finns den nya Velar på 4 803 mm, vilket gör den fem centimeter kortare än sporten. Men vid sin högsta punkt är det bara 5 mm högre än Evoque.
Även om Velar inte är en fullständig kupé-SUV för att matcha X6, är dess taklinje mycket mer rakisk än något annat i Variety Rover-tältet. De nya bilarna och lastbilen kommer att vara företagets de-facto coupe-modell, men i metod borde det visa sig vara lika användbar och rymlig som en Porsche Macan eller Jaguar F-Pace.
• Bästa 4x4s samt SUV: er till försäljning bäst nu

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *