NY VOLVO XC60 SUV: Priser, specifikationer, foton samt video

Den nya Volvo XC60 är till försäljning nu samt kommer att vara på vägarna i Storbritannien senare i år. Det är för närvarande det mindre av det svenska företagets två SUV: er som sitter under Audi Q7 rivaliserande XC90.
Som sådan är den femsitsiga, medelstora XC60 en rival för Audi Q5 samt BMW X3. Vi fick vår allra första titt på den på Genève Motor Show i mars, men nu har Volvo exponerat brittiska kostnader samt specifikationer samt öppnat inköpsböckerna. Den mest grundläggande D4 Momentum XC60 prissätts till 37 205 £.
Annons – Kort artikel fortsätter nedan

• Kolla in Volvo XC60 mycket första köröversikt
Den nya XC60 delar sin plattform med sitt större XC90 -syskon såväl som mycket av bilens stil påverkas starkt av den, men Volvo är angelägen om att försäkringsanspråket har fungerat någon privat karaktär till XC60.
33

Den nya XC60 är en del av en enorm produkt offensiv i SUV -marknadsbranschen av Volvo, liksom den följer i fotspåren i 2015: s XC90 -utgåva. Senare i år kommer den nya XC60 att förenas av XC40 – en mindre Volvo -crossover samt rival för Audi Q3.
Under XC60: s exponering på Genève Motor Show berättade Volvos vice president för design, Thomas Ingenlath, ”Jag är oavbruten att komma ut med XC60, eftersom det inte är en sådan omvandling [som XC90 var]. Men det är ett enormt steg och förbättring med den nya plattformen. Jag är lockad för att fråga: “Vad kan gå fel?”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *