New Land Rover Discovery Vision Concept: Detaljer såväl som bilder

Tjugofem år efter introduktionen av den ikoniska Land Rover Discovery, Land Rover’s Discovery Vision Idea förhandsgranskar ett hushåll med inte en tre nya Discovery -design att dyka upp över de närmaste åren.
Idén avslöjades på den här veckans New York Motor Show och innehåller några av de mest avancerade innovationerna vi någonsin har sett på en bil, från Gesture lyckas kloka glas som skärmar information för alla sju passagerare. Det är inslaget i en slående ny kropp som introducerar stilfunktioner som kommer att visas på alla tre kommande upptäcktsmodellerna.
LR Discovery Vision Concept: Förhandsgranskar Tre-Model Discovery Range
Först ser vi en ersättning för Land Rover Freelander, ryktas vara Badged Discovery Sport, som kommer att erbjudas med fem eller sju platser. Sedan kommer en ny upptäckt i full storlek (som Insiders State kommer att vara liknande i stil och proportion till visionkonceptet). Slutligen, för tillfället, förväntas den tredje upptäcktsdesignen vara en utskjutning av en av dessa bilar, som troligen är mindre än den nuvarande Freelander samt Variety Rover Evoque.
Annons – Artikeln fortsätter nedan

Auto Reveal tappade in på Land Rover’s HQ för att få det inre spåret på det nya Discovery -hushållet från Land Rover Style Director samt Chief Innovative Policeman Gerry McGovern.
“Denna bilar och lastbil inkapslar vår vision för en upptäcktsfamilj,” sade McGovern. ”I stället för att skapa en bilar och lastbil som passar alla, ville vi göra ett hushåll som kan utöka vår räckvidd, som Evoque gjorde med Variety Rover. Vi kommer att nå en större marknad genom att ta essensen av upptäckten och tillhandahålla den i olika skalor. ”
McGovern berättade för oss att SUV-marknaden kommer att vara “20 udda miljoner bilar och lastbilar per år” år 2020, där den största sektorn är fritids-SUV: er. Det passar väl in i Land Rover’s trefelarstrategi, med Variety Rover som representerar lyx, Discovery Leisure samt Defender Dual-syfte.
• Kolla in alla vår New York Motor Show 2014 -täckning
Visionsidén förklaras av McGovern som “upptäcktsstorlek”, men den ser mer kompakt ut. Det finns en avlägsnande nick mot aerodynamik för förbättrad MPG: ”Den nuvarande bilens extremt rektilinära typ överensstämmer med träning. Vi har flyttat det för att bli mer premium, mindre utilitaristiskt. ”
Han fortsatte: ”Vi vill ge hela sorten högre överklagande, liksom detta stilspråk går mycket längre i skillnader än, säg, mellan sorten Rover och Variety Rover Sport. Det kommer att finnas en borttagning av skillnaden mellan de tre pelarna, men upptäckten kommer att vara bättre för Variety Rover (i premie och finish) än upptäckten kommer att vara för försvararen. ”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *