Årets stora SUV 2020: Seat Tarraco

Om du har ett växande hushåll och krav på en sju-sits bil, är det i dag en SUV du tittar på, snarare än en traditionell MPV- Förutom sätet är Tarraco ännu en gång den allra bästa stora SUV till försäljning.
Seat har breddat sortimentet, med ännu mer motor såväl som trimkombinationer nu tillgängliga, men varje version erbjuder exakt samma attraktiva blandning av attribut som gjorde denna sju-sits SUV till en framgång i våra priser 2019. Med ännu fler alternativ som erbjuds för köpare är det nu ett ännu starkare förslag 2020.

Sitt Tarraco Review

Baserat på VW -gruppens MQB -plattform – exakt samma teknik som ligger till grund för Skoda Octavia såväl som exceptionella mönster som på samma sätt har tagit utmärkelser i årets priser hittills – finns det tillräckligt med område i den bakre raden för barn, eller till och med för vuxna på kortare kortare resor.
Annons – Artikeln fortsätter nedan

Många ägare kanske bara använder dessa back-radstolar ibland, men det är trevligt att förstå att du har mångsidigheten om du kräver det. Den mellersta raden erbjuder en stor mängd benutrymme och kan flyttas framåt eller bakåt för att maximera detta eller öka startområdet till totalt 700 liter om du kräver det för cyklar, skoter eller något annat som ungdomarna kanske vill ta med sig med sig .
8
Om vår annonsClose den här annonsen

Det finns fortfarande 230 liter som erbjuds med alla sju platser på plats (det är mer än i rivaler som Skoda Kodiaq), medan balansen mellan den höga kvaliteten och robustheten hos materialen inuti innebär att Tarraco snabbt bör sätta upp det grova liksom tumling av hushållets liv utan att känna sig billig.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *