Bowler Svårt Defender tillhandahöll 007 Makeover

Land Rover har gått in i en speciell 007-levererad försvarare 90 in i North Wales-benet på Bowler Defender-svårigheten att fira 60-årsjubileet för James Bond-filmfranchisen.
Den rally-förberedda Bowler-försvararen Svårtan är utarbetad av varumärkets högpresterande bowleravdelning och har stora guldnumrering på sidorna såväl som taket, allt mot den berömda 007-logotypen. Som en sista blomning har namnet på varje bondfilm skrivits i guldbokstäver på motorhuven och bakluckan.

Land Rover Defender Review

Piloter av bowleren i Wales kommer att vara Mark Higgins, en tre gånger brittisk rally-mästare samt Bond Stunt Driver, som kommer att samarbeta med co-förare Claire Williams. Higgins har varit vid ratten i fyra James Bond -filmer – kvantitet av tröst, skyfall, spectre samt den senaste filmen, ingen tid att dö. Han kommer också att ha massor av erfarenhet av den nya försvararen med fordonet med i en avgörande fordonsjakt i den nuvarande Bond -filmen.
Annons – POST fortsätter nedan

Higgins tror att 007 -försvararen kan göra det bra i den walisiska skogen, ”Den nya försvararen är en hård såväl som kapabel bil när den lämnar produktionslinjen såväl som jag har sett den göra riktigt svåra stunts när jag är på uppsättningen ingen tid Att dö. Med loppet förberedda förbättringar gjorda av bowler -teamet såväl som med Claire vid min sida är vi positiva kan vi ha ett fantastiskt resultat. ”
När det gäller själva bowler-svårigheten kommer det att vara exakt samma som den vi nyligen körde, totalt med 296 hk 2,0-liters 4cyl Turbo bensinmotor som skickar kraft till alla fyra hjulen. De 18-tums hjulen är lindade i terrängdäck, plus att det finns ett skräddarsytt upphängningssystem, extra kylning samt en helt integrerad rullbur, som kan vara tillgängliga i användbart om det finns någon typ av anmärkningsvärda bindningsrullar.
Land Rover såväl som James Bond har en lång historia, som går tillbaka till 1983 -filmen Octopussy som innehöll en speciell allra första generationens sorts Rover Convertible. Förutom att programmet den nuvarande delen, ingen tid att dö, spelade många nuvarande försvarares samt påverkade denna Land Rover Defender V8 Bond -utgåva.
Kolla in de nuvarande Land Rover News samt utvärderingar här

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *