Nya kloka Fortwo såväl som för att börja från £ 11k

den kloka Fortwo kommer alltid att vara en ondska bil; Dess storlek, ser ut såväl som dynamik har så många fans som motståndare. Men som vår drivkraft av prototypen tidigare i år avslöjade kan Mercedes-ägda Wise vinna en hel del människor runt. Vi kommer snart att upptäcka eftersom bilarna och lastbilen nästan är här med kostnader och detaljer nu.
Annons – Artikeln fortsätter nedan

Gick med när den återigen av en förlängd fyra-sitsig förfyra ​​bror, kommer de 2,69 meter stora stadsbilarna och lastbilarna att dyka upp i början av nästa år. Det kommer att prissättas från £ 11,125, med endast £ 495 mer, liksom både bilar och lastbilar är generöst utrustade för klassen.
6

De två designen kan utrustas med antingen en 71bhp tre-cylindrig motor eller, för £ 595 extra, är en 91bhp tre-pott turbo tillgänglig. Båda motorerna inkluderar en fem-växlad handbokväxellåda för allra första gången på en smart, även om en sex-växlad dubbelkopplingsbil är ett alternativ på 995 £.
Tre designlinjer kommer att erbjudas för både modeller: passion, prime och proxy. Entrénivå-entusiasmspecifikation får 15-tums legeringshjul, farthållare, automatisk klimatkontroll, ett Bluetooth-ljud samt telefonsystem samt två inre färgalternativ (orange samt svart eller vitt såväl som svart).
Flytta så mycket som Prime Spec, för en extremt rimlig £ 695 extra, såväl som du får glans svarta 15-tums legeringar, ett panoramatak med solskydd, uppvärmda lädersäten samt bana. Den traditionella “pod” -stilen revdusionen såväl som klockor har också.
6

Proxy Spec, som är identiskt prissatt till Prime, erbjuder en sportigare stil och får 16-tums svart “y-spoke” -legeringar, glasstak, en blå såväl som vit interiör med Artico samt tygklädsel, körfält som håller hjälp liksom sportpaketet. Det buntet innehåller ett multifunktionshjul med läder, 10 mm sänkt upphängning, sportpedaler samt en kromavgasfinish.
Valfria extra inkluderar premium såväl som premium plus -paket. Premium kostar £ 795, samt ger bakre auto parkeringsassistent, klokt mediasystem med navigering, samt komfortpaketet som innehåller ett höjdjusterbart hjul såväl som elektriska uppvärmda speglar.
Premium Plus (£ 1 295) erbjuds endast på prime och proxy -specifikationer, samt ger omgivande belysning, LED -strålkastare med kommande husfunktion, regn samt ljussensorer samt en bakifrån kamera.
Säkerhetsuppsättning på alla FORTWOS såväl som förluster inkluderar fem krockkuddar, ABS, ESP, ISOFIX -monteringar samt övervakning av däcktryck. På samma sätt är Common Crosswind Assist, ett olyckssensorsystem, såväl som Collision Prevention Hjälp är ett alternativ på 195 £.

En specialutgåva kommer att erbjudas från lansering, kallad utgåva 1. Den kommer att kostnaden från 13 225 £ samt få unika färgscheman inuti såväl som ute, plus sporten och premium plus -paketet som standard.
Läs mer om den nya Fortwo såväl som för Four här.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *