Audi TT ska axlas 2023 för “Emotional”, elektrisk ersättare

Audis stilikon för mycket mer än två decennier, TT, kommer att axlas när produktionen av dess nuvarande generation slutar 2023 – också Eftersom bilarna och lastbilen kommer att ersättas av en ny stil med “känslomässig” design som kommer att bli större, såväl som kan ha fyra dörrar.
Annons – Post fortsätter nedan

Audis Senior Administration Team har deltagit i upphettade diskussioner om TT: s framtid i mycket mer än tre år.
Så nyligen som 2019 förklarade företagets dåvarande tekniska chef Hans-Joachim Rothenpieler att varumärket tittade på olika batteriförpackningar för att se om det fortfarande kan erbjuda en kompakt allelektrisk sportbil.

Topp 10 finaste sportbilar och lastbilar 2022

Rothenpielers efterträdare, Oliver Hoffman, har emellertid nu verifierat till Automobile avslöjar att detta alternativ har uteslutits samt föreslagit att Audi kommer att använda övergången till en allelektrisk bil och lastbil för att ompröva positioneringen av sin mindre sportmodell.
“Vi vill lägga till några extremt känslomässiga bilar och lastbilar till vår portfölj,” sade Hoffman, “och vi har några riktigt bra koncept. Men en direkt följare för TT är inte svaret. Vi kan inte bara ange “vi kommer att göra TT på ett elektriskt sätt.” Ärligt talat att ha en TT med ett batteri är inte enkelt att hantera.
”Istället frågar vi:” Vad är de perfekta känslomässiga bilarna och lastbilarna för oss på Audi? ”Såväl som vi vill fascinera. Med TT chockade vi våra kunder. De sa: “Vad är det här?” Det fanns ingen efterfrågan på en TT när vi introducerade den. Förutom att det här är vad vi vill göra igen, för att överraska våra kunder.
Annons – Post fortsätter nedan

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *