Skräddarsydd McLaren 720S MSO avslöjade på Pebble Beach

McLaren har avslöjat en engångs-MSO McLaren 720s på den exklusiva Pebble Beach Concours D’Elegance-evenemanget i Kalifornien.
Varumärkets specialoperationsavdelning har målade kunden beställde 720 -talet i Fux Fuchsia, en ljus lila färg som inte skiljer sig åt den berömda Rubystone Red som producerade av Porsche för sina 964 Rs 1992.
Annons – Artikeln fortsätter nedan

• Bästa superbilar till försäljning
Denna engångskund 720-tal har också lätta svarta legeringshjul med FUX FUCHSIA-detaljering, samt subtila blinkningar på rattet, bakspegeln och dörrarna. Dessa antydningar av kroppsmatchande färg kompletterar det vita läderinredningen. Dessutom har MSO avslutat avgasspetsarna i stealth gråa och kolfiber trimdelar för att slutföra utseendet.
7

Denna unika färgkombination har beställts av en långsiktig McLaren-kund och välkänd bilsamlare, Michael Fux. Filantropen och entreprenören sägs äga en samling värd över 55 miljoner dollar (42,7 miljoner pund), inklusive en 12C i McLaren Orange, en skräddarsydd 12C -spindel i lila och en P1 -hyperbil i en unik grön nyans.
• McLaren avslöjar skräddarsydd 720S MSO -hastighet
Inget pris har avslöjats, men med standard 720S som kostar £ 208 600 kommer detta MSO -exempel sannolikt att ha kostat Mr Fux betydligt mer. MSO McLaren 720S kommer att avslöjas på allmänheten på Pebble Beach Concours d’Elegance på konceptgräsmattan på söndagen.
Gillar du utseendet på engångs-McLaren 720S MSO på Display på Pebble Beach? Låt oss veta nedan …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *