Singer introducerar Porsche 911 Turbo Restomod med 444bhp

Kalifornien-baserade Porsche 911 Expert Singer har utsatt en ny ‘Restomod’ -version av Porsche typ 964 Turbo, som, bara i situation, du inte är en total Porsche Anorak, är den Interiörkodnamn för 911 turbobonstruktioner utvecklades mellan 1989 och 1993.
Singers version av 964-generationens Porsche 911 Turbo är produkten av en omfattande prototyper såväl som marknadsundersökningsjobb. Varumärkes telefonen ringer “Turbo Study”-liksom det är första gången Singer någonsin har utvecklat en väggående Turboladdad 911.

Ny 2023 Porsche 911 hittades med mycket lite kamouflage

Liksom den ursprungliga bilen drivs den av en luftkyld platt-sex bensinmotor, även om Singer har förbättrat sin förskjutning från 3,6 liter till 3,8 liter. Motorn får ett nytt par turboladdare, samtida elektriska avfallsavfall samt ett nytt vatten-till-luft-interkylningssystem-som alla innebär att motorn nu pålitligt kan skapa 444bhp.
Annons – Kort artikel fortsätter nedan

Som jämförelse skapade 3,6-liters 964 911 Turbo 355 hk när den lämnade fabriken, liksom det är värt att notera att sångaren har spikat ner alla de extra hästkrafterna medan han bevarade motorns konventionella luftkylda design. Ytterligare en punkt som är värd att tänka på är att 444bhp-motorn är startpunkten till sortimentet. Om en köpare vill ha ännu mycket mer makt, kommer Singer att tvinga.
17

Motorn i denna specifika sångare 911 Turbo – detta blå fordon Det allra första klientköpet – skickar sin kraft till bakhjulen genom en ny sex -växlad handbokväxellåda. Chassit har också moderniserats med tillsats av keramiska bromsar såväl som ett nytt fjädringssystem, inställt för långdistanskryssning enligt klientens efterfrågan.
Och även om det kroppsskalet verkar som om det tillhör en original 964, (om än med några ytterligare ventiler, en något annan bakre vinge och en ny frontvalance), gör det inte. Det är en helt ny kolfiberåtergivning som inte bara rakar ner bilens trottoarkant, men den förbättrar också dess vridningsstyvhet.
Kabinen får exakt samma lyxiga behandling, med krämläderklädsel, trämplattan samt Singers varumärke med fem-klockor. Det finns också några moderna varelser, till exempel en smartphone -installation i mittkonsolen, elektriskt justerbar samt uppvärmda sportstolar samt ett nytt luftkonditioneringssystem.
Alla dessa enheter kan dock ändras enligt köparens smak. Några av de mycket mer typiska val som beskrivs av verksamheten inkluderar ett bullrigt sportavgassystem, styvare upphängning, dragkontroll, ABS samt farthållare. Singer kommer till och med att gå så långt för att forma fordonet med fyrhjulsdrift, trots sanningen att 964-generationens 911 aldrig försåg detta från fabriken.

Klicka nu här för att kolla in om den rallyinspirerade sångaren ACS …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *