Subaru Ascent SUV: Största Subaru som någonsin introducerats för US Market

Subaru har introducerat sitt största fordon någonsin på årets LA Motor Show, en SUV som heter The Ascent. Det faktureras som en hushålls-SUV som integrerar terrängförmåga med MPV-nivåer av praktik och det kommer bara att erbjudas i USA från nästa sommar
Uppstigningen utvecklas på Subaru Worldwide -plattformen, som den nya Impreza på samma sätt kommer att monteras på. Den har en smart trestårskonfiguration med en sju eller åtta-sits layout. Det finns massor av utrymme inuti tack vare sin längd på 4 998 mm samt en bredd på 1 930 mm.
Annons – Artikeln fortsätter nedan

• Finaste SUV: er såväl som 4x4s 2017
Kraft kommer från en direktinjektion 2,4-liters turboladdad platt-fyra boxaremotor som skapar 256 hk såväl som 376 nm vridmoment. Långsiktig fyrhjulsdrift distribuerar kraften i enlighet därmed, med kraft som matas med Subarus Lineartronic CVT-växellåda. Dragkraften såväl som fyrhjulsdrivningssystem fungerar i tandem för att bogsera maximalt ton 2 268 kg.
19

Ascenten erbjuder fantastiska erbjudanden för stora familjer, men Subaru säger att det är lika bra som en off-roader. Tillsammans med den långsiktiga fyrhjulsdrivna är uppstigningen utrustad med X-läge, vilket förbättrar prestandan under hala terrängförhållanden.
Hill -nedstigning såväl som vridmomentvektorering har också som grundläggande tillsammans med Autonomous Driving Technology.
Fullständiga kostnader såväl som specifikationer för uppstigningen kommer ännu inte att tillkännages, med den allra första försäljningen arrangerad i USA för “tidig sommar” 2018, utan någon indikator från den japanska tillverkaren av en blivande brittisk lansering.
Vad gör du av Subaru Ascent SUV? Gå med i debatten nedan …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *