Detta är Vanquish S Red Arrows Edition av Aston Martins Q Division

förvånansvärt, det kallas Vanquish S Red Arrows Edition, liksom den packar i unika stilfunktioner i rekommendation till RAF: s världsberömda aerobatiska enhet. Mycket av karosseriet är färdigställt i en djärv, platt röd färg som kallas ‘Eclat’ Red – uppkallad efter de röda pilarna ‘och är exakt samma ton av rött som används på lagets berömda liv.
Annons – Artikeln fortsätter nedan

• Aston Martin skärmar Q Servicearbete på DB11
Vita såväl som blå streck bryter upp den röda paintjoben, medan det på samma sätt finns en vit “rökspår” -funktion på sidostrake. Taket är klart i naken kolfiber, men har ett vitt “laddning” -mönster, liknande på en jet-tak. Slutliga yttre tweaks är de två Union Flag -emaljvingemärkena, liksom ett titansportsavgassystem sitter runt ryggen.
5

Red Arrows -utgåvan fortsätter den luftfartsstilen i kabinen, med mer röda pilar såväl som RAF påverkade detaljer. Pinewood-miljövänliga triminsatser såväl som miljövänliga säkerhetsbälten framkallar materialfärgen på gamla flygdräkter, såväl som Red Arrows-logotypen är broderad på ryggen såväl som transmissionstunnel. På andra håll har några av Switchgear i denna Vanquish anpassats för att passa konkurrentens jet -känsla.
Tio kommer att utvecklas totalt, även om endast nio kommer att säljas – det slutliga fordonet kommer att tillhandahållas i en lotteri, vars intäkter kommer att gå till RAF Benevolent Fund.
Vad gör du av det senaste arbetet från Aston Martin Q? Låt oss förstå i kommentarerna nedan …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *