Ny 600bhp+ BMW M8 Spioned in Convertible Form

BMW utvecklar en het M8 -version av Reborn 8 -serien Coupe, och dessa färska spionbilder avslöjar att en drop -top -konvertibel version också är redo att bryta omslaget när den nya M8 är Presenterat i slutet av nästa år.
Återinförandet av 8-seriens namn till BMW: s sortiment kommer att se företagets fält en äkta Mercedes S-Class Coupe-rival, med en högpresterande M8-version för att fungera som ett flaggskepp för M-märket.
9

Vi har redan spionerat M8 i kupéform som genomgår bedömning vid Nurburgring, och dessa nya bilder – vikande tygtak åt sidan – avslöjar lite annorlunda om den färdiga bilens styling. Ett lågt främre förkläde gick med luftventiler i front-end, plus fyra avgasutgångar på baksidan, antyder dock bilens prestationsuppgifter.
Annons – Artikeln fortsätter nedan

• Bästa lyxbilar till försäljning 2017
M8 kommer att använda samma motor och drivlinje som finns i den nya M5, som avslöjades av BMW före sin fulla debut på Frankfurt Motor Show nästa månad.
Som sådan kommer en två-turboladdad 4,4-liters V8 att sitta under motorhuven och producera minst 592 hk. Figuren i M8 kunde dock stiga över 600 hk, med ström som skickas till alla fyra hjulen genom ett kraftigt bakspartiskt xDrive fyrhjulsdrivningssystem.
Coupe eller Cabriolet – Vilken BMW M8 föredrar du? Låt oss veta i kommentarerna …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *