“När vi slutade vara mer beroende av el, kan ransonering det vara nödvändigt”

När jag pratar här om Electric Six, hänvisar jag inte till mitt favorit Disco-Punk-Garage Band. Nej, de elektriska sex som jag har i åtanke är de halvpartierna elbilrelaterade problem som ibland spöker mig.
De är: strömavbrott; oöverkomligt höga detaljhandelskostnader för EVs; variation såväl som variation ångest; otrolig underinvestering vid laddning av infrastruktur; De vanligt ignorerade (men inte av Auto Express) mänskliga, miljömässiga såväl som produktionskostnader för EV Tech såväl som döda batterier; såväl som WLTP -testförfaranden samt citerade sorter som fortfarande kan vara breda av märket.

“Hur kommer National Grid Cope när miljoner EV: er är anslutna?”

Den allra första av mina Electric Six -bekymmer – den gradvis typiska kraftskärningen – är i vissa aspekter som den som kommer att oroa sig åtminstone, eftersom sådana avbrott inte stör individer av leccy varje dag. Eller åtminstone det var vad jag trodde innan min arbetsvecka började måndag 14 juni. Jag var i min hemmansvariga studio för en av mina rutiner (jag har gjort dem sedan 1985) BBC-radioplatser från middagstid till 13:00. De flesta uppringare hade oro över EVs såväl som glädjen, frustrationer, plus all-in-kostnader för att köra och ladda en. I mitten av meningen och mitten av programmet var jag helt avstängd. Anledningen? Ett strömavbrott, som den skyldige – Storbritanniens kraftnätverk – kallt såväl som unapologetically försäkrade mig genom text var “oplanerad” såväl som “oväntad”. UKPN uttalade att det “inte förstod att detta skulle inträffa så att föregående meddelande inte var möjligt”.
Annons – Artikeln fortsätter nedan

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *