GTO Engineering Squalo: Retro Sports Automobile Interiör avslöjad i Sketches

GTO Engineering har släppt de första inre bilderna av sin kommande V12-motoriska Ferrari 250 GTO-inspirerad sportbil. Kallas squalo, det kommer att göra sin debut 2023
Bilderna är bara skisser för tillfället, men det är tydligt att Squalo’s Cabin kommer att innehålla samma tidigare designspråk som dess yttre. Väsentliga funktioner inkluderar klassiska fastback-hinkstolar, en trästrimmad ratt och en H-gate manuell växelskiftare, som är inställd i en lädertrimmad mittkonsol.
Annons – Kort artikel fortsätter nedan

Det finns inte heller några synliga digitala skärmar i squalo, eftersom GTO Engineering inte vill ha något att skada sin klassiska sportbilestetik. Så det finns analoga mätare, analoga klimatkontroller och en rad vippbrytare för föremål som faror och demister.

Bästa V12 -motorbilar

Det är dock inte att säga att det finns en fullständig frånvaro av moderna bekvämligheter i squalo – du måste bara se hårt för att hitta dem. Dold någonstans bakom interiören, finns det ett modernt stereosystem, USB -portar för smarttelefonanslutning och ett infotainment -system, som vi antar kan distribueras från streck som en Bentley Continental GT.
GTO Engineering har till och med utvecklat några användbara tillägg, till exempel lagringsfack och kopphållare, som också gömmer sig bakom paneler i instrumentpanelen i ett försök att hålla det inre röran fritt. Under de kommande månaderna kommer företaget att släppa mycket fler skisser som visar hur alla dessa smyga extra passar in i kabinen.
9

Företagets verkställande direktör och grundare, Mark Lyon, sa: ”Squalo Chauffeurs kommer att tillbringa mycket mer tid inuti bilen än att titta på den från utsidan, så det var viktigt för oss att vi inte bara lyssnade på våra kunder utan också drog På vår erfarenhet av att köra sportbilar för att fokusera på vad som är viktigt inom kabinen: enkelhet och chaufförengagemang. ”
GTO Engineering Squalo: Motor och drivlinje
GTO Engineering bekräftade nyligen att squalo kommer att drivas av en interna utvecklade, naturligt sugade, Quad Cam 4.0-liters V12-motor, som kommer att gå till 10 000 rpm. Företaget riktar sig också till en produktion på 460 hk och en total vikt på mindre än 165 kg – eller mycket mer än 10 kg mindre än den ursprungliga Ferrari 250 GTO: s enhet.
Annons – Kort artikel fortsätter nedan

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *