Ford Fiesta är Storbritanniens mycket populära bil. Förutom nu har det fått ett nytt utseende och tag på ny teknik. Dessutom har Ford monterat sin fantastiska trecylinder 1,0-liters EcoBoost Turbo-motor.
Den nya Fiesta får subtilt uppdaterade strålkastare med LED -lampor på dagtid samt ett större trapesformat galler i stil med den kommande Mondeo.

Modifieringarna gäller för tre såväl som fem-dörrsmodeller, liksom antalplattan nu sitter under gallret istället för inom den. Det finns också en separat lägre galleravsnitt flankerat av trapezoidal dimlampor omgivningar istället för den tidigare spoldesignen.
Annons – Post fortsätter nedan

Upp, har Fiestas motorhuv nu en mycket mer aggressiv “power kupol” -form, med ett ökat centrum, istället för den nuvarande bilens plattare design.
Den rena bakre änden förblir oförändrad, liksom dörrarna såväl som taklinjen, men Fiesta fortsätter Fords offert för att hamna förstås som ett “teknikföretag” utöver ett fordonsföretag, med en mängd högteknologiska utrustning.
Den brittiska debuten av Fords ‘MyKey’ är rubriken – särskilt för föräldrar som kolla in Fiesta som ett allra första fordon för sina barn.
Detta system gör det möjligt för ägarna att förprogrammera en maximal hastighet såväl som stereovolym om de ger fordonet till ett barn eller en vän. Fiesta kommer då att begränsas till dessa ägarspecifika inställningar.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *