KIA CARENS: Fullständiga detaljer

Den befintliga Kia Carens är en rymlig, bra värde på sju-sits, men ändå är dess svåra utseende och åldrande dynamik i linje med resten av Kias skarpa nya sortiment. Men det är på väg att förändras när en helt ny Carens anländer till Storbritannien nästa vår-och det har avslöjats på Paris Motor Show.
Annons – Post fortsätter nedan

Bredvid de utgående Carens är detta en oändligt mycket mer elegant bil, med mejslade dimljus, en tiger-snutgaller och långa svepta-back-strålkastare precis som cee’d. “Oavsett vilket segment du tittar på, är det främsta skälet till en kund som väljer en bil alltid stil,” berättade Vladislav Alexiev, produktchef för CEE’d-familjen.
Baserat på en utveckling av den nya CEE’D: s plattform lägger Carens till 100 mm till hjulbasen och är lite bredare än hatchbacken också. Det frigör precis tillräckligt med utrymme för att pressa en tredje rad med säten (standard på alla brittiska bilar) i ryggen.
Barnen kommer att vara ganska glada där, med kopphållare och cubby hål på vardera sidan, medan föräldrar kommer att uppskatta hur lätt det är att fälla den tredje raden platt i golvet. Den andra raden fälls också platt, och varje säte glider fram och tillbaka individuellt.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *