Limited Run Toyota GT86 Orange Edition Kicks-Off New Club Series Designs

Toyota har avslöjat en ny begränsad utgåva GT86 Sports Car, som är den allra första designen i en ny specialutgåva som förstås som Club Series.
Kallas GT86 Orange Edition, specialutgåvan bilar och lastbil drar på skräddarsydda yttre detaljer samt finish, plus ny inredning såväl som en hög kvalitet av gemensam utrustning.
Annons – Kort artikel fortsätter nedan

• De allra bästa sportbilarna och lastbilarna att köpa
Förvånansvärt bryter GT86 Orange Edition omslaget i en distinkt skugga ljus av orange. Den rubriksolorange -målaren som ger sitt namn till bilarna och lastbilen produceras med applicering av tre separata rockar.
10

Vid sidan av den ljusa orange färgfinishen målas vissa yttre inslag i kontrasterande svart. Den bakre spoilerläppen såväl som dörrspegelhus är färdigställda, tillsammans med 17-tums legeringshjulen.
I kabinen är sätena klädd i svart läder såväl som Alcantara, liksom balansen ut genom kontrasterande orange sömmar. Toyotas Touch 2 -infotainment pekskärm är vanligt såväl som med DAB såväl som Bluetooth. Uppvärmda framsäten såväl som aluminium sportpedaler är också en del av bunten.
10

Under huden sitter den typiska 2,0-liters boxaren fyrcylindriga motor och etablerar 197bhp.
Den nya klubbserien GT86 Orange Edition är till försäljning i Storbritannien nu. Kostnaderna börjar på £ 28 800 för bilar och lastbilar med en sex-växlad handbokväxellåda, medan £ 30 270 kommer att köpa en automatisk version.
Är du lockad av Toyota GT86 Orange Edition? Låt oss förstå nedan!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *