Nya 2020 Lexus utsätts med skarpa nya utseende såväl som uppdaterade Tech

Lexus har dragit omslagen från sin senaste BMW 3-serie-rival i typen av den helt nya fjärde generationen är salong, men nykomlingen kommer inte att vara inte att vara är inte erbjuds i Storbritannien.
Salongen har varit en stark artist i Auto Reveal förarens makttillfredsställelseundersökning, men den minskande försäljningen såväl som den ökande populariteten för SUV: er i Europa betyder att det nya är inte kommer att erbjudas här.

Bästa verkställande fordon 2022

Även om det är en ny modell, fokuserar de flesta av modifieringarna på stil – både exteriör och interiör – såväl som innovationsuppdateringar, eftersom denna senaste iteration av IS använder exakt samma plattform som tredje generationens modell.
Annons – Artikeln fortsätter nedan

Den främre änden av IS är fortfarande markerad av en stor “spindel” -galler som används över Lexus-line-up, medan strålkastarenheterna är mer kompakta än tidigare samt fungerar en stark LED-signatur som slår från hörn till hörn.
Den bakre änden av det nya är mycket annorlunda än tidigare. Bakljuset sportar en ny L-formad signatur som nu förenas med en LED-belysningsbar med full bredd, medan Lexus talar om att fordonet är mer en “fyra-dörrkupé” i profil än vad som har kommit tidigare. Starkare bakre axlar betonas också av det uttalade startlocket, medan hela fordonet är 30 mm längre.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *