Priser som avslöjats för robusta Skoda Octavia Scout Facelift

Skoda har avslöjat priser och specifikationer för de ansiktslyftade Octavia-scouten-den robusta, off-road partiska versionen av Octavia Estate som utvecklats för att locka potentiella crossover-köpare till Skoda-utställningsrum.
Två modeller kommer att säljas. Grundpriset för startnivåversionen, drivs av en 2,0-liters TDI-diesel med 148 hk är 26 470 £, medan den mycket kraftigare 181bhp Octavia Scout kommer in på £ 29.450. Köpböcker är bäst öppna nu.
Annons – Kort artikel fortsätter nedan

• Bästa fastighetsbilar att köpa nu
Liksom med resten av Octavia-sortimentet 2017 finns den mest anmärkningsvärda styling-tweak i front-end. Skoda har tagit in nya “delade” strålkastare med valfri adaptiv LED -strålteknik, medan gallret och stötfångarna också har omarbetats.
Nya LED-bakljusen har också, medan de bekanta scoutstylingtilläggen inkluderar plastkroppsskäl, främre och bakre skidplattor och en 30 mm upphöjd körhöjd. Det förbättrar metod och avgångsvinklar när du hanterar grov terräng.
3
Om vår annonsClose den här annonsen

Även om inga inre bilder har släppts, vet vi att scouten kommer att innehålla samma nya pekskärmsinfotainment -system som resten av Octavia -serien. Det förbättrade kapacitiva beröringssystemet kommer att ge mycket mer anslutningsfunktioner och på toppmodeller en 9,2-tums skärm med Wi-Fi Hotspot Tech. En fullständig svit med chaufförhjälpsfunktioner har också, inklusive trailerassistent, bakre trafikvarning och förbättrad fronthjälp autonom bromsning.
• Bästa 4x4s och SUV: er att köpa nu
Octavia Scout kommer att säljas i Storbritannien med valet av två 2,0-liters dieselmotorer. Basen 148bhp-enheten är kopplad till en sex-växlad manuell växellåda som hanterar 0-62 mph på 9,1 sekunder och 47mpg, medan 181bhp-versionen endast är tillgänglig med en sju-växlad DSG-växellåda, går från 0-62 mph på 7,8 sekunder och avger 133G /km CO2.
Som tidigare använder alla Octavia-scouter ett multiplattor grepp fyrhjulsdrivningssystem för att förbättra effektiviteten. Båda axlarna har ett elektroniskt differentiellt lås, och det finns ett terrängläge med Hill Descent Control.
Är Octavia Scout ett livskraftigt alternativ till en crossover -SUV? Ge oss din åsikt i kommentarerna …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *