New Porsche Panamera Sport Turismo Breaks Cover på Genève Motor Show

Porsche har utsatt Panamera Sport Turismo på Genève Motor Show, en ny skjutbromsversion av Panamera Four-Door Saloon som lägger till en streck av praktik till Porsches fyra dörrar Coupe som kommer att dyka upp i showrooms i oktober.
• Geneva Motor Show 2017: Live
Den användbara nya Porsche har varit på vår radar ett tag nu, efter att ha blivit knäppt av olika tider av våra spionproffsfotografer samt verifierade till Car Reveal av Porsche VD Oliver Blume förra året. Det är en av två nya mönster för Porsche på årets Genève-show, som visas tillsammans med den nya 911 GT3 4.0-liters.
Annons – Kort artikel fortsätter nedan

Små modifieringar från Panamera Sport Turismo -konceptet 2012. Den nya Mercecedes-Benz CLS-skjutbromsrival tar den andra generationen Panamera samt lägger till en stövel i fastighetsstil, extra resenärsområde samt en extra plats i ryggen, pressad in i exakt samma 5 049 mm längdkropp.
21
Om vår annonsClose den här annonsen

På baksidan hålls formen på den nya bakre änden trogen mot Panamera’s fyra-dörrs coupémantra med en taklinje som försiktigt blöder ut och håller bulken till ett minimum. En ny bakre spoiler med en aktiv vingaspekt sitter ovanför bakfönstret, spoilernas vinkel som förändras beroende på såväl hastighet som bilinställningar. Det kan producera så mycket som 50 kg nedstyrka, men många av tiden är det undangömt för att minimera drag och spara bränsle.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *